Gevelreiniging op Texel

Of het nu gaat om uw bedrijf of een woning: een net exterieur is enorm bepalend voor de uitstraling van een gebouw. Denk hierbij niet alleen aan de ramen, maar ook aan de bestrating, buitenmuren, daken en in het geval van een bedrijf de logo’s of reclameborden rondom het pand. Wij helpen u graag een handje met de totaalreiniging van uw bedrijf of woning.

Totaalpakket aan gevelreiniging

  • Buitenmuren: door middel van hoge druk en water worden mos, groene aanslag of klimop binnen een mum van tijd van uw buitenmuren verwijderd. Een milieuvriendelijke oplossing.
  • Daken: minder zichtbaar, maar minstens zo belangrijk. Ook voor uw daken kan hogedrukreiniging de oplossing zijn.
  • Bestrating: we reinigen de bestrating rondom uw pand en kunnen bijvoorbeeld parkeerplaatsen ook op een milieuvriendelijke manier onkruidvrij maken.
  • Gevelbeplating en kunststoffen: ons eigen omose reinigingssysteem is erg geschikt om o.a. kunststof logo’s, trespa en gevelbeplating op een milieuvriendelijke manier schoon te houden.

Schoonmaakplan op maat

Indien gewenst kunnen we een jaarschema opstellen voor de gevelreiniging en het onderhoud van de buitenkant van uw pand. Uiteraard is zo’n plan flexibel en kan natuurlijk altijd naar uw wensen aangepast worden.

OFFERTE AANVRAAG

Voor offerte aanvragen verzoeken wij u om onderstaand formulier te gebruiken.

Algemene informatie

    Ik accepteer de algemene voorwaarden